Kinderprogramma  
Inkipinki en de kleine walvis
  Boy woont met zijn vader en hun zes katten in een huis op het strand. Prachtig toch, zou je denken? Mooi uitzicht, elke dag schelpen zoeken en zandkastelen maken. Maar zo is het niet. Want Boy is niet zo blij, hij voelt zich een beetje alleen. Zijn vader is visser en gaat elke dag de zee op om vis te vangen. En dan zit Boy in zijn eentje.
Nou ja, helemaal alleen is bij niet. Gelukkig zijn er wel zes katten en is er altijd wel een kat die met hem wil spelen of lekker wil kroelen.

Omdat Boy zich toch nog wel eens eenzaam voelt, hij heeft een fantasie vriendinnetje bedacht: Inkipinki. Ze heeft blauwe haren, gek hè? Hij kan met haar lachen en praten en als hij hulp nodig heeft, dan roept hij haar. Soms is het net of Inkipinki echt is.

Op een dag speelt Boy op het strand en wat vindt hij daar? Een kleine walvis! Aangespoeld op het strand. Boy neemt meteen zijn emmer en gooit steeds water over de walvis heen. Maar dan krijgt hij een beter plan… De walvis kan wel bij hem thuis in bad! Dan heeft hij een echte vriend. Maar hoe krijgt hij die kleine - maar toch best wel zware – walvis in de badkuip? Boy vraagt hulp aan Inkipinki; samen gaat het vast lukken.

Nieuw: Inkipinki zonder kast!
Dit is de eerste voorstelling van Inkipinki zonder poppenkast. Er zijn kleine poppen en grote poppen, er is een strand en een zee en natuurlijk een schattige aaibare walvis. De voorstelling is geschikt voor peuters en kinderen tot 8 jaar en duurt ongeveer 45 minuten. Daarna is het tijd om geschminkt te worden!foto is eigendom van: Inkipinki

   
Schminken

  Inkipinki laat je er op je allermooist uitzien na de voorstelling. Wat wordt het? Een prinses, een kat, een tijger of een krokodil? Of misschien een walvis? Vertel Inkipinki maar wat je wil.

   
Dieren aaien  
  Van 's ochtends tien uur tot 's middags vijf uur kun je dieren aaien.
En niet zomaar dieren, maar echte Rendieren!
Of heel veel verschillende Scandinavische honden bijv. een Elandhond,
of een Finse Spits.
   
Klauteren en glijden
  Voor de meer avontuurlijk aangelegde jeugd is er het gletsjerklauteren. Kom jij tot aan de bel?
Glijbanen zijn altijd favoriet. Op de Scandinavië Markt roetsj je naar beneden onder het toeziend oog van een IJsbeer.


foto is eigendom van: V Company